Ο Στόλος μας

Ρωτήστε μας για ειδικές τιμές κατά την διάρκεια της χαμηλής σεζόν ή αν είστε επισκέπτης του ξενοδοχείου μας Paradise Design Apartments


από 30€/μέρα

Κατηγορία: Mini

Citroën C1από 30€/μέρα

Κατηγορία: Medium

Opel Corsa
από 45€/μέρα

Κατηγορία: Medium

Citroën C3
από 45€/μέρα

Κατηγορία: Medium

Renault Clio
Οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Άνδρο δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη και στο Paradise Andros Car Rental διαθέτουμε ποιοτικά και οικονομικά αμάξια. Συνεχώς επιδιώκουμε να αναβαθμίζουμε τα αυτοκίνητά μας. Μετά από κάθε ενοικίαση προχωράμε σε σχολαστικό καθαρισμό του οχήματος, αλλά και σε διεξοδικό του έλεγχο. Τα αυτοκίνητά μας είναι εξαιρετικά για να μπορέσετε να γυρίσετε με ασφάλεια την πανέμορφη Άνδρο και να ανακαλύψετε όλες τις κρυμμένες ομορφιές της. Η γρήγορη εξυπηρέτηση και η ανταπόκριση σε όλες τις επιθυμίες σας αποτελεί δέσμευσή μας.

Στο Paradise Andros Car Rental, προσπαθούμε συνεχώς να ικανοποιούμε τις ανάγκες σας, ώστε να συμβάλλουμε και εμείς στην δημιουργία υπέροχων καλοκαιρινών αναμνήσεων. Το πραγματικό κίνητρο μας όμως, που μας δίνει την θέληση να συνεχίζουμε να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες στην Άνδρο, είναι η ανάδειξη του πανέμορφου νησιού μας. Με τα εξαιρετικά αυτοκίνητά μας, η εξερεύνηση της Άνδρου γίνεται εύκολη και η πιο δυσπρόσιτες παραλίες γίνονται πλέον προσβάσιμες. Όλα τα ενοικιαζόμενα οχήματα στο γραφείο μας είναι καινούργια μοντέλα και βρίσκονται φυσικά σε εξαιρετική κατάσταση. Οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Άνδρο έχουν πλέον όνομα και στο Paradise Andros Car Rental σας περιμένουμε για να ξεκινήσετε τις καλύτερες διακοπές της ζωής σας.

Ποιοτικές υπηρεσίες και εξυπηρέτηση

Το Paradise Andros Car Rental είναι μια εταιρία για ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Άνδρο, που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλειά σας και στην ποιότητα και καθαριότητα των οχημάτων της. Καθημερινά επιδιώκουμε να ανταποκρινόμαστε σε όλες τις επιθυμίες και ανάγκες σας. Τα αυτοκίνητά μας ελέγχονται και καθαρίζονται σχολαστικά και είναι τελευταίας χρονολογίας μοντέλα. Αποτελούν ιδανική επιλογή για τις διακοπές σας στην Άνδρο ή για οποιαδήποτε άλλο λόγο τα χρειάζεστε. Ενοικιάστε ένα από τα αυτοκίνητά μας και εξερευνήστε τις πανέμορφες παραλίες, την μαγική πλάση και τα γραφικά μας χωριά του αρχοντικού νησιού. Επιπλέον, κατανοώντας το σήμερα, προσφέρουμε οικονομικά αυτοκίνητα στην Άνδρο, ώστε να μπορούν όλοι οι άνθρωποι να ανακαλύψουν τις ομορφιές του νησιού. Στη συνεχή προσπάθεια μας να βελτιωθούμε, περιμένουμε με χαρά τα σχόλιά σας και τις ερωτήσεις σας. Στην ενότητα Επικοινωνία της ιστοσελίδας μας, μπορείτε να μας στείλετε οποιαδήποτε ερώτηση και απορία σας.

Η αλήθεια είναι ότι το όμορφο νησί της Άνδρου είναι πάρα πολύ μεγάλο. Η Άνδρος μάλιστα, αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, με έκταση 380 τετραγωνικά χιλιόμετρα, μήκος 40 χιλιόμετρα και πλάτος 17 χιλιόμετρα. Τέλος η ακτογραμμή της είναι 176 χιλιόμετρα και αυτός είναι ένας από τους λόγους που η Άνδρος διαθέτει τόσο μεγάλο αριθμό παραλιών. Όσοι επιθυμείτε λοιπόν για ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Άνδρο λοιπόν να εξερευνήσετε το όμορφο, αρχοντικό νησί και ψάχνετε για οικονομικά αυτοκίνητα στην Άνδρο, τότε Paradise Andros Car Rental είναι η καλύτερη επιλογή. Τέλος, εκτός από τις εξαιρετικές υπηρεσίες μας και τα ποιοτικά αυτοκίνητα που προσφέρουμε, είμαστε πάντα διαθέσιμοι να σας δώσουμε τις απαραίτητες πληροφορίες για το πανέμορφο νησί μας. Ταξιδέψτε στην Άνδρο, το αρχοντικό νησί των Κυκλάδων και γνωρίστε όλα τα κρυμμένα μυστικά της.

Εξερευνήστε την πανέμορφη Άνδρο

Η Χώρα, το Γαύριο, το Μπατσί και το Κόρθι, αποτελούν τις τέσσερις κεντρικές περιοχές της Άνδρου. Ωστόσο, δεν είναι πολύ κοντά μεταξύ τους και η εξερεύνησή τους απαιτούν αυτοκίνητο για ασφαλή και ποιοτική μετακίνηση. Το Paradise Andros Car Rental προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες ενοικιάσεις αυτοκινήτων, ώστε να μπορέσετε να γυρίσετε τα υπέροχα γραφικά χωριά, τους μοναδικούς καταρράκτες και τις μικρές φυσικές λίμνες που διαθέτει το νησί. Βασική επιδίωξη και επιθυμία μας είναι να διευκολύνουμε τις διακοπές σας και να σας προσφέρουμε ποιοτικά και οικονομικά αυτοκίνητα. Με ένα αυτοκίνητο μπορέσετε να είστε πλήρως αυτόνομοι και να μην χρειάζεται να καθορίζετε το πρόγραμμά σας, ανάλογα τα δρομολόγια των τοπικών λεωφορείων ή να ξοδεύετε υπέρογκα ποσά σε ταξί. Φυσικα, κατανοώντας απόλυτα την οικονομική κατάσταση των ημερών, προσφέρουμε ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Άνδρο που απευθύνονται σε όλους τους ανθρώπους. Τέλος, μέλημά μας είναι να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι, οπότε περιμένουμε με χαρά κάθε απορία και συμβουλή σας. Οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Άνδρο είναι η ειδικότητα της Paradise Andros Car Rental.