από 45€ / ημέρα

Ρωτήστε μας για ειδικές τιμές κατά την διάρκεια της χαμηλής σεζόν ή αν είστε επισκέπτης του ξενοδοχείου μας Paradise Design Apartments

Στο Paradise Andros Car Rental σας παρουσιάζουμε το Citroen C3, το απόλυτο αυτοκίνητο που συνδυάζει στυλ και άνεση σε ένα πακέτο. Είτε ταξιδεύετε σε χωματόδρομο είτε στους δρόμους της Άνδρου, το Citroen C3 προσφέρει μια δυναμική οδηγική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε.

Το Citroen C3 διαθέτει μια κομψή και μοντέρνα σχεδίαση που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα. Με τις τολμηρές γραμμές του, το C3 αποπνέει μια αίσθηση ενέργειας και αυτοπεποίθησης που είναι αδύνατο να αγνοήσετε. Ο σχεδιασμός του αυτοκινήτου αναδεικνύει την σπορ αισθητική του, ενώ τα φώτα ημέρας LED απογειώνουν την φινέτσα του. Στο εσωτερικό του, το Citroen C3 προσφέρει μια ευρύχωρη και άνετη καμπίνα που έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τον οδηγό. Η προηγμένη τεχνολογία ηχομόνωσης του αυτοκινήτου εξασφαλίζει μια ήσυχη και ξεκούραστη διαδρομή, ενώ τα ρυθμιζόμενα καθίσματα και η διάταξη του ταμπλό διευκολύνουν την εύρεση της ιδανικής θέσης οδήγησης. Τέλος, Το προηγμένο σύστημα αναρτήσεων του αυτοκινήτου εξασφαλίζει ομαλή και άνετη οδήγηση, ενώ ο ευέλικτος χειρισμός του διευκολύνει την πλοήγηση στις κλειστές στροφές και στους στενούς δρόμους της Άνδρου.

Τεχνικές Προδιαγραφές

Εξοπλισμός & Χαρακτηριστικά

  • ABS
  • Air Condition
  • CD Player
  • έως και 4 επιβάτες
  • σε ανθρακί χρώμα